ti, fre 10–18 | ons, to 9–20 | lö, sö 10-17
Information: +358  (0)294 500 401
Växel: +358 (0)294  500 200
Beställda guidningar: +358 (0)294 500 500 (mån-fre 9-15)

Tablo Ateneumin Joulumenu 17.–20.12.2013
13.12.2013

 

Mökki täynnä makeaa,
mettä, mahlaa, hunajaa,
suklaata sulavaista,
marenkia maistuvaista,
siirappia, kanelia,
neilikkaa, mantelia
- Sirpa Karjalainen -

Tervetuloa maistamaan jouluisia herkkuja Tablo Ateneumiin!
Joulumenu 15,50 € (sisältää alkuruoan tai keiton, pääruoan, jälkiruoan ja kahvin tai teen)

Tiistaina 17.12.

Keitto
Appelsiinilla maustettu porkkanakeitto

Alkuun
Poronmaksapatee ja rosmariinihyytelöä / Vilho-juustoa ja rosmariinihyytelöä

Pääruoaksi
Paistettua vuohenjuustoa, paahdettuja juureksia ja tomaatti-kanelichutney
Savustettua lohta, perunagratiini ja kokojyväsinappikastiketta
Joulukinkkua ja laatikoita, portviinissä haudutettua luumua ja voiherneitä

Jälkiruoaksi
Tyrni-vaniljaparfait

Keskiviikkona 18.12.

Keitto
Yrttinen kantarelli-pekonikeitto

Alkuun
Avokado-katkarapurapucocktail / Appelsiini-avokado-pomelosalaatti

Pääruoaksi
Paistettua vuohenjuustoa, paahdettuja juureksia ja tomaatti-kanelichutney
Savustettua lohta, perunagratiini ja kokojyväsinappikastiketta
Joulukinkkua ja laatikoita, portviinissä haudutettua luumua ja voiherneitä

Jälkiruoaksi
Omena-valkosuklaatrifle

Torstaina 19.12

Keitto
Kardemummalla maustettua punajuurikeittoa ja creme fraichea

Alkuun
Graavattua lohta islantilaisittain / Tattiterriiniä ja mallasleipää

Pääruoaksi
Paistettua vuohenjuustoa, paahdettuja juureksia ja tomaatti-kanelichutney
Savustettua lohta, perunagratiini ja kokojyväsinappikastiketta
Joulukinkkua ja laatikoita, portviinissä haudutettua luumua ja voiherneitä

Jälkiruoaksi
Kirsikkainen tiramisu

Perjantaina 20.12.

Keitto
Riisipuuro ja luumukiisseliä

Alkuun
Kylmäsavustettua villisiankinkkua ja rakuunamoussea / Maustettua mascarponea ja balsamicohelmiä

Pääruoaksi
Paistettua vuohenjuustoa, paahdettuja juureksia ja tomaatti-kanelichutney
Savustettua lohta, perunagratiini ja kokojyväsinappikastiketta
Joulukinkkua ja laatikoita, portviinissä haudutettua luumua ja voiherneitä

Jälkiruoaksi
Konjakilla maustettua suklaamoussea

Lisäksi joka päivä kylmä salaattipöytä, jossa tarjolla jouluisia herkkuja kuten rosollia, sienisalaattia, keitettyjä perunoita, lihapateita ja kalaruokia; graavia kalaa, sillejä ja silakoita.
Hinta 10,50 €, keiton kanssa 15,50 €