Художественный музей АТЕНЕУМ
вт, пт 10–18 | ср, чт 10–20 | сб, вс 10–17
Справочная служба: 0294 500 401

Yritysyhteistyö

 

Ateneumilla on lämpimät suhteet yritysmaailmaan. Systemaattisen sponsoritoiminnan kautta yritykset tukevat museon näyttelyitä ja mahdollistavat monipuolisen toimintamme. Myös yksityisten henkilöiden, mesenaattien, lahjoitusten ansiosta Ateneumin kokoelmat ovat rikastuneet.

Ateneumin taidemuseon pääyhteistyökumppanit vuonna 2014 ovat Helsingin Sanomat, HOK-Elanto ja KPMG. Tove Jansson -näyttelyn pääyhteistyökumppani on Fazer.

Hyöty ei luonnollisesti ole yhdensuuntaista: yhteistoiminta rikastuttaa mesenaattien elämää monin tavoin. Yhteistyö Ateneumin kanssa tuo yrityksille myönteistä näkyvyyttä ja laadukkaita vastikkeita, se elävöittää henkilökuntaa ja sidosryhmiä. Ateneum on luotettava, ammattitaitoinen ja korkeatasoinen partneri. Yritysten eettisyyden, aineettoman pääoman ja yhteiskuntavastuun korostuessa Ateneumin kaltainen kansainvälisesti tunnettu, kansallisesti merkittävä kulttuuritoimija on yhä houkuttelevampi kumppani.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin yhteistyömahdollisuuksista, museon markkinointipäällikkö on Jonna Hurskainen, jonna.hurskainen@ateneum.fi


Pääyhteistyökumppanit:

 

Tove Jansson -näyttelyn pääyhteistyökumppani: