ti, pe 10-18 | ke, to 9-20 | la, su 10-17
Neuvonta: 0294 500 401
Vaihde: 0294 500 200

Yritysyhteistyö

 

Ateneumilla on lämpimät suhteet yritysmaailmaan. Systemaattisen sponsoritoiminnan kautta yritykset tukevat museon näyttelyitä ja mahdollistavat monipuolisen toimintamme. Myös yksityisten henkilöiden, mesenaattien, lahjoitusten ansiosta Ateneumin kokoelmat ovat rikastuneet.

Ateneumin taidemuseon pääyhteistyökumppanit vuonna 2014 ovat Helsingin Sanomat, HOK-Elanto ja KPMG. Ateneum tekee yhteistyötä myös Zabso Oy:n kanssa. Tove Jansson -näyttelyn pääyhteistyökumppani on Fazer.

Hyöty ei luonnollisesti ole yhdensuuntaista: yhteistoiminta rikastuttaa mesenaattien elämää monin tavoin. Yhteistyö Ateneumin kanssa tuo yrityksille myönteistä näkyvyyttä ja laadukkaita vastikkeita, se elävöittää henkilökuntaa ja sidosryhmiä. Ateneum on luotettava, ammattitaitoinen ja korkeatasoinen partneri. Yritysten eettisyyden, aineettoman pääoman ja yhteiskuntavastuun korostuessa Ateneumin kaltainen kansainvälisesti tunnettu, kansallisesti merkittävä kulttuuritoimija on yhä houkuttelevampi kumppani.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin yhteistyömahdollisuuksista, museon va. markkinointipäällikkö on Jaana Rosenlew, jaana.rosenlew@ateneum.fi


Pääyhteistyökumppanit:

 

Tove Jansson -näyttelyn pääyhteistyökumppani:

   

Muut sponsorit ja yhteistyökumppanit: