ti, pe 10-18 | ke, to 10-20 | la, su 10-17
Neuvonta: 0294 500 401
Vaihde: 0294 500 200
Opasvaraukset: 0294 500 500 (ma-pe 9-15)
 

Opastukset

 

Ateneumissa  järjestetään säännöllisesti  pääsymaksun hintaan sisältyviä yleisöopastuksia.

Tilattavilla opastuksilla ja näyttelyesittelyillä voitte tutustua kokoelmiin tai vaihtuviin erikoisnäyttelyihin omassa seurueessanne. Oppaat kertovat ja keskustelevat kuvataiteesta ryhmien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Opastuskierroksella kierretään oppaan kanssa näyttelysaleissa muun yleisön joukossa. Opas kertoo valittujen teosten kautta syventäviä tietoja näyttelystä. Jos haluatte kuulla opastuksen teosten äärellä, on opastuskierros valintanne.

Näyttelyesittelyssä istutte mukavasti Ateneum-salin rauhassa, jossa opas pitää luennon näyttelyn sisällöstä ja taustoista. Esittelyyn sisältyy kuvaesitys. Esittelyn jälkeen voitte tutustua näyttelyyn omaan tahtiinne. Jos arvostatte rauhallista ja keskittynyttä hetkeä paneutua näyttelyn taustoihin katsomossa istuen, on näyttelyesittely valintanne.

Muistattehan, että ryhmien itsenäinen opastaminen näyttelytiloissamme ei ole sallittua; Ateneumissa saavat opastaa ainoastaan museon valtuuttamat oppaat. Poikkeuksena tähän ovat koululaisryhmät, jotka tulevat näyttelyyn opettajansa johdolla.

Opasvaraukset numerosta 0294 500 500 (ma–pe klo 9–15).
Voit myös lähettää opastustiedustelulomakkeen. Lisätietoja opastusten varaamisesta alla olevista linkeistä:

Tilattavat opastukset ja näyttelyesittelyt

Tilattavat opastukset ja näyttelyesittelyt kouluille

Teema- ja erityisopastukset

Varaukset ja tilausehdot